måndag 15 november 2010

JULPYSSEL


Idag har jag äntligen pysslat ihop min adventskalender som jag har tänkt göra så länge. Nu är det bara och invänta första advent som för övrigt kommer tillbringas i E-tuna hos Linda. Vi ska ner till Norrköping och se Mia Skäringers uppmärksammade och hyllade show "Dyngkåt och hur helig som helst" ska bli spännande, och jag tror den kan vara tänkvärd. Många lediga dagar blir det nu, lite konstigt då man är van och ha 100 saker och göra annars. Men man behöver lite tid och "komma ikapp" här hemma med och faktiskt hinna med och ha tråkigt också. Men självklart vill jag ju börja jobba på riktigt nu!

Imorn blir det fullt upp ska till Ikea på förmiddagen med Sofia och Malin, sen ska jag till Arbetsförmedlingen en sväng på lunch. Vi har hittat en svullnad på Hektor så imorn ska vi till sjukan igen och kolla upp vad det kan vara, lite nervös faktiskt. Hoppas att det inte är något allvarligt! På eftermiddagen ska vi på visning för två hus på samma gata men Martin var tvungen att jobba/ställa upp för en kollega som har det tufft just nu, får höra med pappsen kanske om han vill med. I västa fall får vi väl ta det en annan dag...

Ska ni göra något kul i veckan??

/E

4 kommentarer:

  1. Fina ljusen blev :) Vi kanske kan julpyssla lite när ni kommer hit. Baka lussekatter eller nåt sånt. Antagligen är vi också bjudna på en inflyttningsfest på lördagen om det är nåt som lockar och som en förfest hos oss kan vi ha bartömning av slattar ;) Har också köpt sprit på planet som kan vara spännande att testa :)

    I veckan har jag fullt upp med intervjuer för c-uppsatsen så vi ska åka runt lite, idag är det i Örebro. Till helgen åker vi till karlstad för att hjälpa till att flytta.

    Hoppas det går bra med Hektor och att det inte är något allvarligt!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ah det låter trevligt, då är det hög tid att få upp julstämmningen :) Jasså? vem är det som flyttar, nån vi har träffat innan? ja Anna är ju chaffis så det är bara och tömma ;) Hoppas Intervjuerna går bra, hörde av djungeltrumman att ni skulle komma hem nu i helgen. Lite nostalgiskt att huset ska säljas...man har ju trots allt en hel del minnen därifrån :D
    Vi ska in med gubben den 29 nov för att ta bort "knölen" först då kunde de säga vad det var för något när den skickas på labb. Nedräkningen har börjat!

    SvaraRadera
  3. Åh vilka fina ljus! Har oxå tänkt göra såna..nån gång! :)
    hoppas allt är bra så ses vi nån dag!
    kram!

    SvaraRadera
  4. Andreas och Johanna heter dem. De var med när jag fyllde år och ni var här. Men det är ju svårt att komma ihåg såklart. Men tror lägenheten kan vara riktigt fin då den ligger i Gamla Stan :) Har också uppdagat att det ska vara julmarknad här den helgen så det kanske är något vi vill besöka :) Vi har fullt upp med andra ord! Längtar!

    Jo det kommer bli lite konstigt att se sitta gamla hus i någon annans händer. Samtidigt som jag också är nyfiken på den nya lägenheten. Så det är lite dubbelt. Men det blir säkert bra! :)

    Håller tummarna för Hektor!
    Kramar

    SvaraRadera