onsdag 16 mars 2011

I FORM ELLER I EN FORMSVACKA?

Shit pommes fries vilken träningsvärk jag har. Men vad trodde jag själv när jag inte tränat på år och dagar och kör allt och lite till på ett bodypump-pass.Det är så jag vill skrika varje gång jag tar ett steg, det är värst i trapporna och det hjälper ju inte att vi bor längst upp utan hiss heller :P men det är dags att komma i form nu eftersom jag ska springa vårruset med jobbet, det ska bli kul och det är alltid trevligt att göra någonting utanför jobbet med kollegorna.


Har haft några dagar ledigt nu som ägnats mycket till reflektion och egentid. Såg första delen av huset fullt med hundar och det är ju inte utan att man blir lite sugen på att skaffa en till ;) programmet går ut på att en familj får lära känna 6 olika hundar för att sedan i slutet välja den hund de vill ha som sin egna. Sänds tis kl 20:00 på 1:an. Har precis läst ut en bok i Mari Jungstedts serie,måte skaffa nästa bok inom kort. På fredag fyller Hektor 11 år! då blir det kalas :)

/E

1 kommentar:

  1. Vad skönt att du kommit igång med träningen igen! Jag ska försöka göra detsamma! Jag satt ute i solen förut och fantiserade om alla träningspass vi gått på på SATS, och hur skönt det hade varit med ett SATS nära med en massa pass och en vän som drar med en till träningen :)

    Grattis till Hektor i förskott!
    KRAM

    SvaraRadera