onsdag 3 februari 2010

FULL RULLE

Slänger iväg ett blogginlägg medan jag sitter och väntar på maten. Idag blir det mozarella och basilika fylld kycklingfilé med hemmagjord klyftpottis med timjan och vitlök. Har aldrig testat och ha mozarella i kycklingen utan bara getost & fetaost, men hoppas det blir bra. Luktar otroligt gott och det kurrar faktiskt ganska mycket i min mage efter några timmars seminarium.
Efter seminariet fick vi lite nya infallsvinklar att grunna på svårt när det är så mycket man vill göra och undersöka är rätt många lösa trådar än så länge.

Imorn är det personalvetardagen med massa föreläsningar av folk som jobbar inom personal. Det ska bli riktigt kul och jag har höga förväntningar på att det ska bli kanon. På kvällen är det bankett på nöjes med skumpa och trerätters, vet inte än vad det blir för smaskigt men det återkommer jag med senare. Senare på kvällen är tanken att vi ska gå till tempel där det är välkomstfest för alla nya studenter. Frågan är bara när man ska ha tid och packa inför helgen? (Hmmm) Vi hade lite tankar på att åka till Sthlm på lördag men känns lite osäkert med tanke på alla tågproblem som varit på sistone.

Ja känns som det går i ett nu, men det är kul samtidigt att det rör på sig. Trött är man när man lägger sig iafl :) kram på er i snöstormen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar