tisdag 14 juli 2009

Helgen som gick


Koriander

Börjar i fredags, då var jag och några kompisar och deras kompisar ute och åt på Koriander. Det har blivit väldigt gemytligt sen dem renoverade och deras toalett är väl värt ett besök (man känner sig som en filmstjärna) Åt chicken teryaiki (?) med rostad potatis och citronaioli. Det fullkomligt smälte i munnen, nams. Varför är man inte ute och äter oftare och gör det till en social grej? Lika gärna som man går på krogen och bränner hundralappar. Martin följde aldrig med, vilket gjorde mig väldigt besviken. Det är så sällan han är ledig och nu var det extra roligt när alla kära gamla vänner var hemma samtidigt för en gångs skull. Tack för en trevlig kväll. Men det går väl fler tåg och stridsyxan är begravd nu :) som tur är.

På Lördagen åkte vi upp till Västra ämtervik och Martins mammas sommarstuga. Vi hade med oss tårta för hon hade fyllt år. Tårtan var väldigt god! Funderar seriöst och starta bageri och tårttillverkning med Martin :)

Födelsedagsbarnet

Pigg Pensionär ?

Introducerar och testar att lägga upp ett videoklipp från Stugan, där Martin busar med Hektor. Kan tyvärr inte säga att inga djur kom till skada under inspelningen! Men det gick bra som tur var. Såg värre ut än det var.

Nej nu ska jag se hur det går för min tvätt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar