fredag 1 januari 2010

FÖRSTA DAGEN PÅ ETT NYTT ÅR!

Usch vad seeg jag är idag. Gårdagen var trevlig med en god kalkonmiddag på Färjestad med moster, "mosters gubbe" och kusinen som var och hälsade på. Som alltid har vi så roligt på våra släktträffar med mycket tokigheter. Blev kvar där rätt länge och åkte sedan in till sofia med familj för att fira in tolvslaget. Alla var rätt trötta där så det blev inte så mycket festande, men det var trevligt och umgås lite.
Hektor är nu piggare än någonsin, vilket i och för sig är bra men rätt jobbigt när man själv inte har den minsta energin i kroppen!
Dan innan Nyårsafton hade jag och martin mysmiddag för att fira in nyår, då han jobbade igår. Potatisgratäng med älgbiff och pepparkakscheesecake med bärsås till efterätt. Det var gottigt!

Ja, vad ska man ta sig till nu då? ska man fortsätta ligga i soffan som en soffpotatis och glo på film eller ska man ta tag i livet och hoppas på få lite mer energi!? Jag önskar Martin var hemma...

4 kommentarer:

  1. Ligg kvar i soffan!! GVi har legat i våran heela dagen med undantag för besök på pizzerian :)

    Hoppas du hade en fin kväll igår och att Martin kommer hem snart!

    Pussar och kramar

    SvaraRadera
  2. Hehe så det ska vara. Blev en tur till Bergvik och handla lite mat. Det var skönt och komma iväg lite blev genast mkt piggare. Man blir otroligt trött av att vara ledig :P

    SvaraRadera
  3. God fortsättning på dej grannen min :)

    SvaraRadera